Rezervovat 
místo

Vít Hofman

Specialista BOZP a PO

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Kdybychom dělali jen to, co umíme, tak bychom nedělali nikdy nic.

Kontakt

Zpět na přehled řečníků

Podrobnosti o spíkrovi

Žádný učený z nebe nespadl a vymýšlet vymyšlené je v podstatě ztráta času.

I proto jsem se vždy snažil o to, aby se správná praxe BOZP co nejefektivněji šířila mezi "bezpečáky." O své nabyté profesní zkušenosti jsem se s vámi dělil na mém profesním blogu, kterému je dnes již 14 let. Blog postupně přerostl v online magazín BOZPforum.cz. Odborníky z oboru jsem se pokusil propojit pomocí sociálních skupin, ze kterých tou nejúspěšnější je Facebook skupina: "Bezpečáci" - výměna zkušeností BOZP i PO, čítající k dnešku na 1200 odborníků. Organizoval jsem vzdělávací akce nebo menší či větší profesní setkání.

Ale zorganizovat konferenci? Nejen ryze vzdělávací, ale také společenskou akci velkého rozsahu?

Přestože mě do toho žena již dlouho tlačila, znal jsem své hranice. Smysl mně to začalo dávat až při setkání s Kamilem Procházkou. Věřím, že společně pro vás dokážeme připravit velmi pestrou, zajímavou a profesně přínosnou akci.

Pokud by vás zajímalo, co dělám...

Tak vám nezbývá, než pokračovat ve čtení 🙂

Jako OSVČ o sobě tvrdím, že pomáhám zaměstnavatelům bezpečně růst.

Profesně se snažím o motivaci zaměstnanců k tomu, aby si vážili vlastního života i zdraví a motivaci vedoucích zaměstnanců, aby si vážili životů a zdraví zaměstnanců, které řídí.

Lehké to není. Téměř nikdy. Lidé se asi nemají příliš rádi.

Vždy se snažím využívat a objevovat nejmodernější technologie a možnosti. A když něco dobře funguje dlouhá léta, tak je nejvyšší čas to změnit a při té příležitosti ještě o kousek vylepšit.

V bezpečnosti mě asi nejvíce vadí velké množství striktních povinností. Člověk, aby neustále přemýšlel, na co ještě zapomněl, co kde mohl opomenout a přehlédnout, co kde asi zase promeškal. Zbytečný stres, který jen odvádí pozornost od toho podstatného.

Skutečná bezpečnost totiž není na policích, není v šanonech a není ani na papíře! Skutečná bezpečnost je na skutečných pracovištích! Nezapomínejte na to!

A co mě dokáže asi nejvíc zamrzet? Když vidím dlouhá léta úspěšně ignorované smrtelné riziko na pracovišti zaměstnavatele, který je hrdý na svých 8 certifikátů nejrůznějších systémů řízení. To si pak říkám: "Proč?"

... a jaký jsem?

Jsem spíše introvert, mající rád své soukromí, do kterého si jen tak někoho nepouštím. Na druhou stranu nemám problém dát se do řeči prakticky s každým.

Miluju přírodu, rád udělám nějakou pěknou fotku nebo si o ní alespoň myslím, že je pěkná (jednu z mých oblíbených vám sem hodím). Fascinuje mě video. I proto asi nepohrdnu dobrým filmem. A kromě toho všeho se snažím stále hýbat a sportovat. Takže přijímám Kamilovu výzvu, vypadat na konferenci "na dobré cestě" 🙂

A zde ještě slíbená fotografie.

Další řečníci

Cech PO
CRAA
Technologie zdraví s.r.o.
BOZPforum.cz
HYPOXIA Group s.r.o. logo
amplla logo

NĚKTEŘÍ Účastníci konference 307P

Účastník 307PÚčastník 307PÚčastník 307PÚčastník 307PÚčastnice 307PÚčastník 307PÚčastník 307PÚčastnice 307PÚčastník 307PÚčastnice 307PÚčastník 307PÚčastník 307PÚčastník 307PÚčastník 307PÚčastník 307PÚčastník 307PÚčastník 307PSpíkr 307PÚčastník 307PÚčastnice 307PÚčastník 307PÚčastnice 307PÚčastník 307PÚčastnice 307P
Zobrazit další účastníky
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram